Καστρι Ευβοιασ : Κυπραίος : «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή.

Καστρι Ευβοιασ : Κυπραίος : «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή.. Σε απόσταση 45 περίπου λεπτών από τη χαλανδριανή ανακαλύφθηκε ένας προϊστορικός οικισμός από τα τέλη της. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας.

Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500.

Κυπραίος
Κυπραίος from kipraios.com
Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα. Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προ δεκαημέρου χαλκό από δύο ανεμογεννήτριες στην. Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια.

Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου.

Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος. Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση.

Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Φυσικά αξιοθέατα στην βόρεια εύβοια.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ...
ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ... from 2.bp.blogspot.com
Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια!

Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών.

Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Φυσικά αξιοθέατα στην βόρεια εύβοια. Ήδη μπαίνουν σε κίνδυνο και τα χωριά γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί που διατάχτηκε η εκκένωση τους. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Ρίψεις νερού στο μέτωπο της εύβοιας. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές.

«να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια.

Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ
Ψαχνα blog: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΡΙΖΕΣ from 2.bp.blogspot.com
Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Ο πρόεδρος της κοινότητας γούβες ευβοίας, βαγγέλης τριανταφύλλου μιλώντας στην εκπομπή «mega. Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια! «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση.

Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα.

Ήδη μπαίνουν σε κίνδυνο και τα χωριά γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί που διατάχτηκε η εκκένωση τους. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Αυτοί είναι οι «ήρωες» πυροσβέστες που έσωσαν το σπαθάρι. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama